‘Drejtësia’ dhe reforma zgjedhore, përfundon takimi Meta – Vlahutin

Kryeparlamentari Ilir Meta ka zhvilluar një takimin sot me ambasadoren e BE-së në Tiranë, Romana Vlahutin.

Në qendër të diskutimit ishte ecuria e reformës në drejtësi. Gjithashtu, mësohet se është diskutuar edhe për reformën zgjedhore.

Ky takim vjen pak javë, para publikimit të raportit të KE-së për Shqipërinë.