Droga sheshit, Berisha Serisht denoncon

14520475_663501270477450_5936940167268214000_n 14611080_663501407144103_7722108019752819875_nPolici dixhital denoncon:

Drogen e Saje qorrit dhe tezakeve te tij ne nje magazine tek Pusi i Mezinit! sb

“Doktor, jam polic i thjest ne vlor. kam ap adres feisbuk fallco se kta te eqin nga pjuna. ktu behen nami me ashash. na cun shefat dje ne makazine afer rezervave ne pus mezin. mund te ishin 500 kile ashash. sa u futme na teroqen. sipas informacionit droga ishte e saje qorrit dhe xhunave te tezeve qe ka ktu ne vlor, mojsiut e tan habikljt. nuk e di pse na kthyuen neve, dhe na cuan dhe na kthyen. kta bejn lek o vlla nuk ia din per njeri.kjo do niset neser ne dark me attobusin me targ aa353bv”