Dua spermën e Ibras dhe Ronaldos, kërkesa e çmendur e trajnerit Norvegjez

Mjeti justifikon qëllimin, sidomos kur ke provuar gjithçka dhe në fund mendon se ka mbetur vetëm një alternativë e fundit. Shpëtuese, çliruese, premtuese, mbase edhe thjesht psikologjike. Ky duket të jetë rasti i një trajneri nga Norvegjia, i cili ka bërë zyrtarisht nëpërmjet një videoje një kërkesë të padëgjuar ndonjëherë. Ai do dëshpërimisht spermë nga Cristiano Ronaldo dhe Zlatan Ibrahimovic! E dëgjuat mirë? Ky njeri nuk po tallet, madje e ka shumë seriozisht, sepse e gjitha është në funksion të një plani.

Ai quhet Ole Vidar Toftesund, është trajner në Nordstrandën e ulët dhe ka 30 vjet që stërvit rreth 1000 futbollistë. Duke postuar një video – tashmë jashtëzakonisht popullore – në “Facebook”, tekniku kërkon me përulje që dikush t’i gjejë kontaktet e dy sulmuesve të mirënjohur të Real Madrid-it dhe Manchester United-it, për të lënë shtatzënë të dashurat e lojtarëve të tij. Plani i tij është që brenda 20 vitesh fëmijët të cilët do të ngjizen me farëzim artificial do të formojnë skuadrën më të mirë në botë./opinion/

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGoalUK%2Fvideos%2F10154651830572853%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ al