Duma: Zilia shkarkon energji negative të madhe

Grida Duma ka theksuar në Opinion në lidhje me temën e debatit mbrëmjen e sotme, se zilia është një fenomen që ndodh brenda çdo njeriu, dhe në vazhdën e kësaj ideje, nuk ka shpëtuar as ajo. Të paktën kështu thotë. Sipas Dumës, duke marrë edhe spunto nga një moment që Solis tha pak më parë në lidhje me një thënie mbi ndjenjën e zilisë, ku: e pi ti helmin dhe vdes tjetri.  Ajo tha se nuk është absolute kështu, sepse, shkarkon energji negative të madhe, tejmbushja me ambjent ziliqar është e pamundur të mos influencojë, madje edhe ai që është objdekt i zilisë.

“Një nga shprehjet e bukura për zilinë është se, ti je shprehje e zilisë, nuk je për t’u patur zili. Ne po flasim për zilinë si një fenomen psikologjik, por ne duhet të flasim edhe për elementët psiko-sociale të tij”.