Dy kompani ajrore ndalojnë Note 7 në të gjitha fluturimet

Pasagjerët që udhëtojnë me dy kompanisë e fluturimit Qantas dhe Virgin Australia e kanë të ndaluar që të kenë me vete Samsung Galaxy Note 7.

Këto kompani fluturimi kanë ndaluar përdorimin e Note 7 në të gjitha fluturimet për shkak të rrezikut që sjell nëse shpërthen bateria e tij, raporton The Guardian. Ky vendim hyn në fuqi nga sot.

Shumë bateri të Note 7 kanë shpërthyer, gjë që ka bërë që kompania nga Koreja e Jugut të largojë nga tregu mbi 2.5 milionë pajisje.