Dy motoçiklistë arrijnë të futen në zonën 51, ja çfarë zbuluan

Zona 51 tashmë nuk është një mister pasi dy motoçiklistë kanë arritur të kapërcejnë në zonën e ndalur dhe janë futur brenda. Por në momentin që ata ishin duke xhiruar, një grup ushtarësh të specializuar ju kanë kërkuar që të ngrenë duart lart, ndërsa ju kanë kërkuar llogari se përse ndodheshin aty.

Të gjithë e dimë se zona 51 është një nga misteret më të mëdha të njerëzimit, pasi ajo zonë deri para shumë pak kohësh nga vetëm disa persona dihej që ekzistonte, ndërsa për shumicën ishte thjeshtë një mit.

Kjo zonë u bë e njohur vetëm pas daljes së informacionit nga disa ish-zyrtarë të lartë të CIA-s se aty janë të burgosur disa jashtëtokësorë, si dhe zhvillohen eksperimente me anije alienosh.

Megjithatë dy motoçiklistët nuk është se kanë zbuluar shumë pas hyrjes në zonë, pasi janë pikasur menjëherë nga ushtarët të cilët e ruajnë këtë pjesë misterioze.