A e mbani mend Rubin, po e shkatërron kanceri çdo ditë e më shumë /FOTO

Patjetër që po. Të gjithëve na kujtohet e bukura Rubi.

E interpretuar mjeshtërisht nga aktorja meksikane, Barbara Mori, roli i Rubi-t arriti të na thumbojë para ekranit të KTV-së në vitet 2004-2005, atëherë kur telenovela siguroi një audiencë gjigante si premierë.

Protagonistja e kësaj telenovele, Barbara Mori si Rubi, ka thënë për një intervistë se në kohën kur po xhirohej telenovela ajo u diagnostifikua me kancer.

Kur ishim në muajin e tretë të xhirimeve mjekët më thanë se kisha kancer dhe më duhet të operohem“, është shprehur aktorja.r_1476879539-6707515