E pabesueshme! Plaka 101 vjeçare lind fëmijë

Anatolia Vertadella, një 101 vjeçare italiane ka sjellur në jetë një fëmijë që peshon 4 kilogram.

Kjo është bërë e mundur pas një transplanti të vezoreve edhe pse mjekët ishin shumë skeptik rreth kësaj, ky transplant ishte shumë i rrezikshëm për shkak të moshës së saj, transmeton lajmi.net

Procedura ishte e paligjshme por është kryer në një klinikë private, emrin e së cilës nuk dëshiron të bëjë të ditur 101 vjeçarja italiante, transmeton lajmi.net

“Unë jam shumë mirënjohëse për gjithë ekipin mjekësor që vendosen për operacionin”, shprehet ajo me lot në sy.

“Gjithashtu unë jam mirënjohëse ndaj tyre që tani kam edhe një fëmijë. Është si një bekim për mua, një shenjë nga krijuesi”, vazhdon 101 vjeçarja.

Plaka 101 vjeçare në moshën 48 është diagnostifikuar me kancer të vezoreve dhe që prej asaj dite i’u është lutur zotit të ketë edhe një fëmijë, ndërsa në moshën 101 vjeçare, kjo dëshirë është bërë realitet.

Ajo ka edhe 16 fëmijë të tjerë, ndërsa ky është i 17-ti me rradhë.