A e përdorni celularin tuaj teksa mbushet në rrymë? Pas këtyre fotove nuk do e përdorni më!

Një 13-vjeçare, Gabbie Fedro, kaloi një djegie të shkallës së dytë pasi përdori celularin e saj ndërkohë që ai po karikohej.
1_1476768519-1157508 2_1476768522-3430249 3_1476768526-7076527Vajza thotë se teksa po e përdorte celularin, ishte goditur nga rryma elektrike.

Kjo e fundit kishte kaluar nga celulari në varësen e saj duke i shkaktuar djegie në qafë. Ajo përjetoi dhimbje të djegies së shkallës së dytë dhe tashmë do ketë një shenjë në pjesën ë qafës.

Kohët e fundit është rritur numri i incidenteve të shkaktuara nga telefonat celularë dhe pajisjet e tyre.