Edhe një akuzë për sulm seksual ndaj Trump

Një grua ka deklaruar për Washington Post që Donald Trump ka ngritur fustanin e saj dhe ka tentuat t’i fus duart nën të, gjatë një dalje natën në New York në vitet e 1990’ta, shkruan BBC

Kristin Anderson ka deklaruar që kandidati për president e ka prekur përmes të brendshmeve të saj, gjate sulmit seksual të supozuar,  , transmeton Klan Kosova.

Anderson, tani 46 vjeçare, ka thënë që është ndjerë shumë keq dhe e çuditur.

Ky është pretendimi i fundit për sulm seksual ndaj Donald Trump, i cili i ka etiketuar akuzuesit si gënjeshtarë.