Edhe një mundësi e mirë që të argëtoheni për vitin e ri (Foto)

Televizionet tona ndonjëherë dinë të jenë të mërzitshëm për festën e Vitit të Ri.

E po tani keni një zgjidhje sepse edhe produksionet private kanë filluar që të aktivizohen.

Së fundmi është Vizioni Libonia që edhe këtë vit mendon që të sjell një program të larmishëm artistik për festat e fundvitit.

Në një postim nëpër rrjetet sociale ata kanë ftuar të gjithë artistët që të marrin pjesë në programin e tyre.

Kështu kanë shkruar ata në facebook…

Vizioni & Libonia i fton të gjithë artistët të marin pjesë në programin e fundvitit “Gezuar 2017”

Me një program të prodhuar enkas për festë, këtë vit do të jetë i përmbushur si asnjëhere më pare me këngë dhe potpuri nga emrat më

të njohur të muzikes popullore.

VizioniLibonia duke u dekoruar nga YouTube me medaljen për arritje të mbi 100.000 ndjekës në kanalin zyrtar si i vetmi produksion

shqiptar me këtë çmim.

Këngët dhe performancat e juaja do të shfaqen dhe promovohen tek një publik me 1.8 milion ndjekës ne YouTube & Facebook nga platforma OnAir Music.

Xhirimet mbahen me daten 14 dhe 15 nentor 2016 ne Shkup

Për të mar pjese ju lutem te kontaktoni në:

Tel: 0037745447447

Email: info@onair.be vizioni_1476818003-7756458 vizioni-1_1476817882-6754640 vizioni-2_1476817882-1605432