Elektricisti bie në tension të lartë, rëndë. Ja emri

Një elektricist ka rënë në energji elektrike, ndërkohë që ishte duke punuar. Ngjarja ka ndodhur në nënstacionin e Cërrikut, kur Edmond Saliu, 45 vjeçka rënë në tension të lartë.

Ai ndodhet në gjendje të rëndë dhe është sjellë me urgjencë në Tiranë.

Saliu ishte duke punuar vetëm në nënstacion në momentin kur ka rënë në tension të lartë. Mjekët thonë se duhet një ndërhyrje speciale që bëhet në Itali.