Erion Braçe shan nga nëna administratorin e një faqeje në Instagram (FOTO)

Deputeti i Partisë Socialiste, Erjon Braçe është një nga politikanët më aktivë në rrjetet sociale.

Por, shpesh ai është përfshirë në situata delikate duke i dalë dhe vetja nga kontrolli.

I tillë është edhe rasti më i fundit, ku Braçe ka ofenduar rëndë një person në Instagram për shkak të një shakaje pa kripë ndaj tij.

Mesazhin i prekuri ia ka dërguar ish-Kryeministrit Sali Berisha, ku ky i fundit i ka publikuar në faqen e tij në Facebook.

eri-insta