Ervin Kurti ‘sulmon’ Flakën në Top Show: Ke kopjuar Elvana Gjatën

Opinionsti i emisionit “Top Show” Ervin Kurti ka pyetur këngëtaren Flaka Krelani nëse ka kopjuar ose jo pjesë nga klipi “Ma mani nejën” të këngëtares Elvana Gjata.

Por Flaka është shprehur se ky krahasim e ka bërë të qeshë. “Në motor hipin të gjithë, edhe muzika i ka 8 nota dhe ngjasojnë,” – ka theksuar Flaka në Top Show.