A është kjo mësuesja më seksi që keni parë ndonjëherë?

Kjo mësuese e matematikës quhet Oksana Neveselaya dhe është nga Minsku, Bjellorusi.
Pasi një nxënës i saj publikoi një video teksa shpjegonte mësim, fotot e saj në “Instagram” u “mbytën” me pëlqime dhe shpërndarje.

Mësuesja e matematikës thotë se është e lumtur me vlerësimin.

d8-87_1476361682-9851568

d1-147_1476361650-3196213

d3-143_1476361654-1761162

d10-69_1476361684-3442473