Evakuohet menjëherë Ura e Londrës dhe të gjitha ndërtesat pranë saj

Ura e Londrës është evakuuar menjëherë për shkak të një automjeti të dyshimtë që gjendet në afërsi të stacionit aty pranë.

Një zëdhënës i Policisë tha se ata ishin thirrur në vendngjarje rreth 7.50 të mëngjesit pas raporteve të një automjeti të dyshimte të pambikëqyrur.

Ndërtesat aty pranë u evakuuan gjithashtu, raporton ‘The Indepedent”.

Zyrtarët janë duke kryer një vlerësim të automjetit, i cili thuhet se është e parkuar jashtë Sainsbury .

Ruga ‘Borough High’ gjithashtu u mbyll nga policia në të dyja drejtimet.