Fakte interesante rreth seksit që nuk ua kanë mësuar në shkollë…

Seksi është pjesë e jetës – pjesë e kënaqshme e jetës për të qenë më të saktë. Ai ngërthen në vete shumë gjëra të ndryshme, duke filluar nga kompleksiteti i orgazmave femërore e deri te problemet me impotencë.

Sidoqoftë, këto janë vetëm gjëra sipërfaqësore, pasi që ka shumë fakte të ndryshme dhe të ‘çuditshme’ rreth seksit, të cilat nuk i keni dëgjuar më parë.

Kungujt

A e dini se kungujt shërbejnë si afrodiziakë mashkullor? Aroma e kungujve e shpejton qarkullimin e gjakut në penis, gjë që shpjegon se përse disa meshkujve u pëlqen jashtëzakonisht shumë periudha e Krishtlindjeve.

Bajga e krokodilit…

A e dini se bajga e krokodilit është përdorur si kontraceptiv?

Gratë e Egjiptit të lashtë i kanë përdorur bajgat e krokodilit si mënyrë për të penguar shtatzëninë e pa dëshiruar – bajga është alkaline, prandaj mund të ketë funksionuar si spermicid.

Penisët e vegjël…

Çdo vit në Bruklin, Amerikë, ka një garë për penisin më të vogël, gjë që ua mundëson hipikëve ta shndërrojnë çdo gjë në ironi.

Pra, edhe penisët e vegjël kanë nevojë për dashuri…

Pagat dhe jeta seksuale

Një hulumtues ka analizuar një studim njëvjeçar të financave shtëpiake të një greku dhe ka zbuluar se personat që bëjnë katër apo më shumë herë seks në javë, fitojnë shumë më shumë sesa ata që nuk e bëjnë të njëjtën gjë.

Mallkimet e penisit

“Mallkimi i penisit” nga Greqia e lashtë ishte zbuluar në një ishull grek. Mallkimi ishte i gdhendur dhe shënonte “Le t’ju dhemb penisi kur bëni dashuri.”

Amerikanët dhe lëndimet në seks…

A e dini se rreth 33 për qind e amerikanëve lëndohen gjatë seksit? Lëndimet përfshijnë lëndime të lehta, muskuj të zgjatur, kyçe të ndrydhura etj.

Njerëzit janë të dhënë pas seksit në vend të punës

Glasdoor, ueb sajt për shërbime të punës dhe karrierës, ka anketuar më shumë se 1,000 përdorues anonimë dhe ka zbuluar se mbi 10 për qind e njerëzve kanë kryer seks në vend të punës. /Telegrafi/