Fast and Furious/ Kapen 5 drejtues mjetesh të modifikuara

Policia e Tiranës ka shoqëruar pesë drejtues mjetesh gjatë natës, pasi dyshohet se kanë bërë gara me automjete të modifikuara në autostradën e Unazës së Re në Tiranë.

Pesë drejtuesit janë ndaluar dhe shoqëruar në Komisariat, nga patrullat e Policisë. Gjatë natës ata kanë kryer gara shpejtësie të paligjshme duke rrezikuar jetën e tyre dhe të drejtuesve të tjerë.

Policia thotë se mjetet e sekuestruara janë modifikuar me qëllim rritjen e shpejtësisë.
ff