Femra, lëshoni këtë zë gjatë seksit, do ta çmendni të dashurin

Gratë si Marilyn Monroe zbulohet ta kenë zërin më atraktiv, me një kualitet të mprehtë, sipas hulumtimeve.
Ky balancë është ndërlidhur edhe me madhësinë e vogël të trupit, gjë që i bën gratë tërheqëse por jo kërcënuese, transmeton Telegrafi.

Në anën tjetër, meshkujt zbulohet të jenë më tërheqës kur janë të gjatë dhe kur kanë zë të thellë si ’husky’.

Balanci i përsosur, siç kanë zbuluar shkencëtarët e UCL, është zëri ku i shfaqë meshkujt tërheqës, por jo agresivë.

Pra, meshkujt preferojnë t’i dëgjojnë femrat të cilat kanë një zë të mprehtë – jo të lartë – dhe po aq frymëmarrës sa është e mundur.

Këto preferenca sugjerojnë një madhësi të vogël të trupit. Pra, shembulli më i mirë për një femër të tillë është Marilyn Monroe.

Ndërsa gratë preferojnë një partner që fizikisht është i madh, por që nuk është agresivë.