FIFA cakton gjyqtarët për sfidën Lihtenshtajn – Shqipëri

FIFA ka caktuar gjyqtarët e ndeshjes Lihtenshtajn – Shqipëri
Tre gjyqtarët kryesorë, në ndeshjen Lihtenshtajn – Shqipëri do të jenë hungarezë, të cilët do të vendosin drejtësi në takimin që do të luhet nesër.

Gjyqtari kryesor do të jetë Tamas Bonjar, 38-vjeçari, me profesion menaxher. Asistentët e Bonjarit do të jenë Vensel Toth dhe Zsolt Varga.