Filmohet “Këmbëmadhi”. Jo më një legjendë urbane (VIDEO)

Ndërkohë që po filmohej një video në Michigan, Këmbë-madhi krijesa e legjendave urbane, u fut në kornizë.

Krijesa mitologjike është filmuar duke ecur në pyllin e Beulah.

Në filmin videoja tregon dy zogj të vegjël shqiponje në një fole, derisa shfaqet një figurë e zezë me dy këmbë.

Imazhi i madh ndalon për një sekondë dhe shikon përreth para se të fillojë të ecë sërish.

Ai kacavirret nëpër pemë dhe pastaj ulet në tokë, për t’u zhdukur mes pyjeve.

Videoja e publikuar në pranverë, u vendos nga Cargon Media Group, në bashkëpunim me departamentin e burimeve natyrore./tvklan.al

https://www.youtube.com/watch?v=qOmUeP_G7Xk