Flakët djegin katin e pestë të një hoteli në Shëngjin

Flakët përfshinë katin e pestë të një hoteli në Shëngjin të Lezhës në orët e para të mëngjesit të sotëm, 10 tetor 2016

Është dashur ndërhyrja e zjarrfikësve nga Lezha e nga Shkodra për të parandaluar përhapjen e flakëve që rrezikonin dhe hotele të tjera pranë.

Dëme të mëdha materialejanë shkaktuar nga flakët.

Është djegur plotësisht kati i pestë i hotelit.

Dyshohet se shkak është një shkëndijë elektrike por veprimet e mëtejshme hetimore do të konfirmojnë shkakun e saktë./oranews