Flasin Princi dhe Princesha: Ja kush e sponsorizoi dasmën

Princi Leka II dhe Princesha Elia Zaharia kanë folur për herë të parë pas dasmës mbretërore zhvilluar në Pallatin e Brigadave.

Elia tregon se pavarësisht statusit të ri, ajo nuk do të heqë dorë nga aktrimi. Gjithashtu, princesha tregon se cilët ishin ata që sponsorizuan këtë dasmë madhështore.

Çifti tregon përshtypjet e tyre për dasmën, të ftuarit dhe momentet pikante në këtë rrëfim për Rudina Magjistarin.