Foshnja 9-javëshe që tërheq vëmendjen e njerëzve për shkak të flokëve

Duke pasur flokë të shumtë dhe duke qenë vetëm nëntë javësh, kjo foshnje ka tërhequr vëmendjen e shuam njerëzve në rrjetet sociale.

Nëna e foshnjes ka thënë se tani asaj i duhen dy orë për të bërë pazar në supermarket, në vend të 40 minutave që bënte dikur, për shkak se shumë njerëz ndalen për ta përshëndetur atë.

Foshnja kënaqet duke qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe qan sa herë që nëna e tij dëshiron t’i vërë kapele.3916d7a200000578-3821989-image-a-33-1475602805957_1475685487-1464126