FOTO +16/ Kallashi në ekstazë, i fut gishtat në zonën intime

E veshur lart por me një detaj arrin të provokojë.

Donjeta Kosumi edhe këtë herë ka futur gishtin aty ku s’duhet.

E bëri edhe më herët në makinë e këtë herë po prek organin gjenital në banjo.

Kjo nuk është një gjë e rrallë për kërcimtaren e famshme kosovare, e cila vetëm pak ditë më parë publikoi një foto, ku shfaqej në makinën e saj dhe gishtat e dorës kishin përfunduar pikërisht në zonën intime.

auto_kallashi_i_fut_gishtat_ne_zonen_intime1476201556

auto_kallashi_i_fut_gishtat_vetes_ne_zonen_intime1476201557