Foto/ Askush nuk po solidarizohet me 1000 viktimat në Haiti

Uragani Matthew që preku Haitin ka lënë gati 1 mijë viktima dhe më shumë se 1 milionë njerëz kanë nevojë për ndihmë të menjëhershme pasi janë shkatërruar shtëpitë e tyre dhe gjithçka tjetër.

Kombet e Bashkuara kanë hapur fondin prej 120 milionë dollarë, në ndihmë të qytetarëve të Haitit për tre muajt e ardhshëm. Megjithatë në rrjete sociale nuk ka pasur asnjë fushatë sensibilizuese për viktimat e kësaj katastrofe natyrore, ndryshe nga çfarë kanë bërë për tragjedi të tjera, si ato të Parisit, etj.

Një artist ka bërë një foto ilustruese për këtë ngjarje, mbi të cilën shkruhej “Askush nuk është Haiti”.
Ndërkohë më poshtë shihni pasojat shkatërruese të uraganit.

haiti2haiti3haiti4haiti1