FOTO/ Çiftet nuk përmbahen dhe e bëjnë rrugëve…

Një video e regjistruar në një autobus publik ka shkaktuar shumë habi në rrjetet sociale.

Një çift bën seks i pashqetësuar.

Por raste të tilla gjen plot në çdo cep të planetit.

1-98 2-92 3-88 4-87 5-85 6-80 7-75 9-71 11-55 12-54 13-39 14-35 15-31 16-25 17-23 18-22 19-14 40d12b1e3870a80617ae5cba8157a6cc_xl-1 40d12b1e3870a80617ae5cba8157a6cc_xl