FOTO/ A e dini se ekzistojnë 9 lloje gjoksesh, cilat ke ti?

Më herët është thënë se ka shtatë lloje të ndryshme gjoksesh (fjala është për femrat).

Por, tani, kompania e të brendshme ThirdLove ka njoftuar se në fakt janë 9 variacione të ndryshme gjinjsh.

Ekspertët e të brendshmëve kanë identifikuar së fundmi edhe dy forma të reja, gjinj “atlektikë” dhe “të relaksuar”.

Nëntë llojet e gjokseve të femrave janë: Asimetrikë, atletikë, në formën e kambanës, të relaksuar, Lindje-Perëndim, të rrumbullakët, të anuar, të vegjël, pikë-loti.

Në fotot më poshtë mund të shihni se si duket çdo kategori.