Foto e “Lolitës” / E kërkon një shtet i tërë, Jul Deda e gjen në kafe

“Lolita” është faqja e Facebook-ut më e famshme për momentin në Shqipëri. Ditët e fundit administratorët e saj janë sulmuar për disa nga postimet e tyre,sulme të cilat sipas tyre vijnë nga qeveria dhe bashkëpunëtor të ngushtë të tyre. Mesa duket Jul Deda ka zgjidhur misterin e personit që fshihet pas emrit “Lotita”. Ai ka publikuar dy foto, ku duket në kafe me vajzën e re, foto në të cilat ai është kujdesur të mos dallohet plotësisht fytyra e saj.

“E gjeta..! E kërkon një shtet i tërë, unë e gjej duke pi kafe. Ahhh moj Lolita moj e poshtër që shan në Facebook, ta mbash mend..! P.s. Më vjen ta mbys, sa e mirë që është.”- shkruan aktori.

lolita-300x235