FOTO/ Fëmijët e pornostareve, ja çfarë mendojnë kur shikojnë mamatë në filma me pullë të kuqe

Uau, askush nuk dëshiron mendojë që mamaja e tij të jetë një pornostare, imagjinoni që ajo të jetë e tillë. Të gjithë i duam nënat, madje shumë prej nesh edhe filmat porno, por absolutisht këto të dyja nuk mund të rrinë bashkë.

Mirëpo, për fat të keq disa fëmijë e përjetojnë çdo ditë një gjë të tillë. Më poshtë janë rrëfimet e disa fëmijëve, të cilët çdo ditë përballen me shndërrimin e mamasë së tyre në një pornostare.

Jamman

Unë me mamanë kemi jetuar në një lagje të varfër, por më pas mamaja filloi të merrej me këtë punën ekstra, gjë që na ndryshoi krejtësisht jetën. Nuk doja të isha paragjykues ndaj saj, por fakti që ajo dilte në televizor i bënte miqtë e mi të talleshin me mua.

Shay

Në fakt nuk më ka ndodhur mua, por një shokut tim. Ai duke kërkuar për porno në një website pornografik, gjeti një video të mamasë dhe babait të tij. Ajo çfarë mund të them është se ai u shokua, për disa ditë nuk ka dalë nga shtëpia.

Elevation

Mamaja ime ka qenë yll pornografik para disa vitesh, por nuk është më. Mund të them që nuk duroj të përmendet periudha e errët e saj, madje edhe do të vrisja.noo_1476617805-4988510

pornostare11476394619

pornostare21476394617