FOTO/ ‘Fundi i botës’. Ja si e percepton ky fotografon manipulator

Në ditët dhe javët pas katastrofave të mëdha natyrore, njerëzit vazhdojnë të jenë të traumatizuar, e me siguri kjo do të vazhdojë të jetë e tillë sepse jemi njerëz në fund të fundit,” thotë Steve.

Steve McGhee ka titullin më të mirë nga të gjithë, ai njihet edhe si ‘Mjeshtri i Manipulimit me Fotografinë’ – “puna ime reflekton interesimin tim personal në gjërat tek të cilat njerëzit kanë pak ndikim, apo nuk kanë ndikim fare.

Ne ecim dhe jetojmë sikur të ishim të pa-shkatërrueshëm, kurse në realitet – jemi e kundërta. Në ditët dhe javët pas katastrofave të mëdha natyrore, njerëzit vazhdojnë të jenë të traumatizuar, e me siguri kjo do të vazhdojë të jetë e tillë sepse jemi njerëz në fund të fundit,” thotë Steve.

Shikoni më poshtë disa nga krijimet e tij sa artistike aq edhe të frikshme, pasi diçka e tillë e paraqitur në ato imazhe mund të ndodhë në çdo moment.