Foto/ Jonida Maliqi rrezikon sërish… Sfidon policinë rrugore

Në një kohë kur gjobat për zbatimin e rregullave të qarkullimit janë rritur shumë, Jonida Maliqi është kapur sërish duke ngarë makinën pa rripin e sigurimit. Dhe kur themi është kapur, nuk e kemi fjalën nga policët, por nga ndjekësit në Instagram. Nuk është hera e parë që këngëtarja ka publikuar video gjatë kohës që është në makinë, për më tepër ajo nuk është e pajisur as me rripin e sigurisë.

Këto janë privilegjet e të qenit VIP… ndërkohë që dikujt tjetër mund ti jetë hequr patenta për të njëjtat shkelje, Jonidën as nuk e ndalon njeri.

Këto janë gjithashtu pasojat e personave të “fiksuar” pas rrjeteve sociale…

Screenshot_2016-10-17-15-34-10Screenshot_2016-10-17-15-33-56