FOTO/ Kanye West i bën ‘diss’ reperit Drake në turin e Kanadasë?

Kanye West dhe Drake nuk kanë pasur një marrëdhënie të mirë me njëri tjetrin por në një pikë vendosën t’i lënë mënjanë këto dhe të bëhën miq. Epo mesa duket, kjo nuk ka funksionuar…
Në turin e Kanadasë, Kanye West pa ju referuar një emri tregoi se “dikush” e ka kopjuar këtë të fundit. “Kjo është origjinalja, mos pranoni asnjë imitim. Unë jam Zoti i rrepit!” – ka thënë ai.

Ajo çka vihet re në Instagram, nga postimet nga turi i të dy këngëtarëve, është një ngjashmëri e madhe në skenografi. I pari që e ka bërë këtë ka qenë Kanye West dhe më pas duket se Drake e ka kopjuar ndaj dhe Kanye ka folur në atë mënyrë.
auto_drake-1024x6811476619717

auto_kanye-1024x5761476619716