FOTO/ Këto janë momentet më të ëmbla të Hillary dhe Bill Clinton

Nisi gjithçka nga një takim i thjeshtë në librari, ata ishin vetëm dy studentë në  “Yale Law School” dhe dashuria lindi mes librash. Ata, me siguri që nuk e kanë menduar në atë kohe, se shumë shpejt do të ishin në qëndër të vëmendjes si President dhe Zonja e Parë, Hillary dhe Bill Clinton janë një nga çiftet më të dashura të politikës. Një figurë shumë popullore edhe në vendin tonë Clinton për shkak të ndikimit që ka pasur gjatë Luftës në Kosovë. Tani që bashkëshortja e tij, senatorja Hillary Clinton është kandidate për t’u bërë presidente, ju ftojmë të shikoni disa nga momentet e tyre më të bukura në galerinë më poshtë.