Foto/ Kriteret e “çuditshme” të Kallashit për shoqet: “Duhet ti kenë të mëdha”

Kërcimtarja e njohur “Kallashi” ka thyer shumë tabu sa i përket paraqitjeve të saj, por këtë herë rradhën e kishte diçka edhe më speciale.

Dimë se rrjetet sociale janë pjesë e pandashme e saj, për këtë arsye përmes tyre ajo ndan shumëçka me publikun.

E përpos fotografive dhe videove që ajo publikon të shumtën e kohës ndodh të publikojë edhe ndonjë status me qëllime të ndryshme.

Dita e sotme e gjeti atë teksa njoftonte miqtë e saj mbi një çështje shumë të rëndësishme siç është shoqëria. Ajo ka “kërkesa” të çuditshme që duhet t’i plotësoni që të shoqëroheni me të.

kallashi

R

Në qofse e ke bythen e vogel nuk mundêsh te jesh shoqe me mua

Ne qofse nuk din me kcy nuk mundësh te jesh shoqe me mua

Ne qofse e ke gjoksin e vogel nuk mundesh tjesh shoqe me mua

njeren nga kto #3