Foto/ Ledina Çelo, një mami që dashuron shpejtësinë, udhëton me 180km/orë

Ledina Çelo prej vitesh jeton në Gjermani bashkë me bashkëshortin dhe dy fëmijët e saj. Duket sikur ajo ka “hequr” dorë nga muzika dhe ka gjetur hobi  të tjera. Hobi më i madh i jetës së saj duhet të jetë mëmësia dhe kujdesi për vajzën e djalin e saj. Ledina na zbulon edhe një tjetër hobi, nëse mund ta themi kështu.

Ajo ka shpërndarë një video në profilin në Isntagram të cilën duket ajo duke ngarë makinën e saj Porche në rrugët e qytetit me një shpejtësi të lartë. Plot 180 km/orë. Kjo shpejtësi është e pa imagjinueshme në rrugët e vendit tonë, por kujtojmë se infrastruktura në gjermani i mundëson këto shpejtësi të larta.

ledina celoledina celo