FOTO/ ‘Llambit’ të Portokallisë, urimi romantik për ‘Edrën’ e tij

 

ImageTë gjithë e kujtojmë “Llambin e Portokallisë” dhe ankesat e pafundme që ai kishte për bashkëshorten ‘Edrën’.

Por krejt ndryshe na shfaqet aktori Romir Zalla, pasi dita e sotme është mjaft e rëndësishme për të. Bashkëshortja e tij aktorja dhr regjisorja Suela Bako feston ditën e lindjes dhe për këtë arsye ai i ka bërë një urim mjaft të veçantë.

“Dashuria ime ti Suela u bëfsh edhe 1000… fama dhe shkëlqimi të ndjektë gjithë jetën,”-përnfundon urimi i Romirit në rrjete sociale. Çifti ka së bashku një vajzë dhe një djalë.