FOTO/ Nëna sfidon vajzën, kush i ka të pasmet më të mira?

Nëna dhe vajza konkurrojnë për të njëjtin çmim, atë të femrës me të pasme më të mira.

Mamaja Bruna Ferraz dhe vajza e saj Eduarda Morais sfidojnë njera-tjetrën, për titullin e lakmuar që jepet për prapanicën më të mirë në Brazil, Mis BumBum.

Mamja është 35-vjeçe, ndërsa vajza 19.