FOTO/ Një burrë ngjitet në vinç për tu vetëvrarë: Jam pa bukë, qeveria më ka lënë rrugëve

Një tentativë vetëvrasjeje është regjistruar mesditën e sotme. Një burrë është ngjitur në një vinç që po ndërton tek ish-stadiumi “Qemal Stafa” dhe ka kërcënuar me vetëvrasje.

“Jam pa bukë, qeveria më ka lënë rrugëve”, është shprehur burri, sipas dëshmitarëve.
vinci_11476794534

vinci_21476794530

vinci_31476794532

vinci_41476794533