FOTO /Njihuni me ushtrinë më të frikshme në botë, shihni si stërviten

Me rreth 1 milion ushtarë aktivë dhe 2 milionë rezervistë dhe një buxhet të jashtëzakonshëm prej 65 miliardë dollarësh, gjithsesi ajo vlerësohet si një nga ushtritë më të fuqishme në botë.

Para pak kohësh ushtria ruse bëri një stërvitje masive ku u angazhuan pjesa më e madhe e trupave. Dhe në rritjen e tensioneve, kohëve të fundit, shumë media të huaja, e panë këtë stërvitje, si një përgatitje për luftë.

Më poshtë ju sjellim disa foto nga kjo stërvitje: