FOTO/ Pas një femre të famshme, fshihet një mashkull mashtrues

Mashtrimi është shkaktar i shumë ndarjeve, në jetën e përditshme por edhe në ndarjet mes yjeve të Hollywood-it.

Kur një çift i famshëm ndahen pas 6 javësh, muajsh apo vitesh të gjithë pyesin “pse u ndanë”, mashtrimi jo gjithmonë është një faktor. Por zakonisht pas një ndarjeje ka shumë thashetheme dhe mashtrime nga pas.

Shpesh herë nuk ka prova të dukshme dhe kurrë nuk do të ketë asnjë provë, vetëm spekulime të cilat bëhen nga njerëz anonimë dhe dëshmitarë okularë mashtrues. Zakonisht janë meshkujt ata që mashtrojnë dhe janë vajzat ato që vuajnë pasojat.

Më poshtë do të shihni disa prej yjeve të Hollywood-it që janë ndarë për shkak të mashtrimeve dhe tradhtive nga meshkujt.

Image