FOTO/ ‘Po shkoj të takoj shokët’, shqiptari kapet me 21 kg drogë

Policia në Münster të Gjermanisë kanë sekuestruar më 6 tetor 21 kilogram marihuanë me vlerë rreth 200.000 euro, dhe kanë arrestuar një 39-vjeçar shqiptar.

Pyetjeve të policisë se ku udhëtonte, ai është përgjigjur se po shkon tepër të vizituar miqtë në Hamburg dhe Lübec.

Por, aty policia pa edhe disa çanta, që gjatë kontrollit dolën se ishin të mbushura me marihuanë.