FOTO/ Princ Leka dhe Elia Zaharia përshëndesin të ftuarit

Elia Zaharia, është kurorëzuar princeshë, pas celebrimit në Pallatin e Brigadave me Princin Leka II.

Ja fotot e tyre pasi dolën të përshëndesnin gjithë të ftuarit, nga salla e fronit ku u zhvillua celebrimi.7cceff767fb909c58e445a22b0fec8051475921242

44a926c0ce50aba9cf180ced90d7913c1475921240