FOTO/ Rihanna –fanses: Si i’a del të jesh më e mirë se mua?

Rihanna i ka shkruar një fanse e cila duket identik si ajo, duke e pyetur se si ia del të jetë më e mirë se ajo. Studentja Shania Ruedas Bernal nga Kalifornia ka qënë pjesë e një feste në shkollën e saj, e njohur si “Celebrity Day”, në të cilën vendosi të vishej si Rihanna.

Shania 17-vjeçe, vendosi të rikrijonte kopertinën e albumit “Anti” të Rihanna-s, duke veshur të njëjtën veshje. Postimi origjinal ka patur mbi 21.000 ripostime dhe 38 mijë pëlqime pasi është vërtet i mrekullueshëm.

Ky postim nuk i ka shpëtuar as këngëtares së famshme e cila ka komentuar: “Si ia del ajo të jetë më e mirë se mua??”, koment të cilin e ka shoqëruar me një ikonë që qan si edhe një kupë.