Foto/ Shkëlqimi dhe rënia e personazheve “VIP” në dasmën mbretërore

Mes 800 të ftuarish në dasmën mbretërore të shumtë kanë qenë edhe personazhet e njohura të jetës publike. Rasti kërkonte një veshje elegante dhe serioze njëkohësisht. Nuk e dimë sesa kohë i është dashur personazheve për të vendosur veshjen e tyre, por duhet thënë se shumica prej tyre janë dukur vërtetë dukur. Mesa duket shqiptarët kanë bërë përparime në këtë aspekt. Le të shohim më poshtë disa nga personazhet VIP që ishin pjesë e ceremonisë në Pallatin e Brigadave.

Alketa Vejsiu e veshur me një fund të zi dhe një bluzë ngjyrë kremi është justifikuar për pamjen me faktin se ishte organizatorja e dekorit të ambientin. Një prej mikesha më të afërta të princeshës Elia, Soni Malaj ka zgjedhur një fustan të gjatë ngjyrë mishi me detaje të qëndisura. Ka zhgënjyer Rona Nishliu me veshjen e saj, shumë dimërore dhe të zakonshme.
alketaronarudinaoltaarditisoni