Foto/ “The Sun” shkruan për të pasurin shqiptar të fiksuar me firmën Versace

Britanikja “The Sun” i ka kushtuar një shkrim të gjatë  30 vjecarit, Shenki Maslanit. Ai jeton në Maqedoni dhe është një shitës makinash. Ai ka treguar në intervistë se gjatë 7 viteve të fundit ka harxhuar shuma të medha parash për të dekoruar shtëpinë e tij dhe makinën me marken e famshme “Versace”. Dhe natyrisht të gjitha veshjet e tij janë të po kësaj firme.

Shenki në një intervistë per mediat vendase ka treguar për pasionin dhe fiksimin e tij.

“Që prej vitit 2009 jam i fiksuar pas Versaces. Sapo bleva gjënë e parë Versace nuk dija të ndaloja më, çdo gjë në shtëpinë time ka kokën e famshme, simbol i firmës italiane. Unazat dhe aksesorët e mi po ashtu janë Versace. Nga dyshemeja e banjës tek çarçafët, apo në kuzhinë madje deri të makinat e mia, çdo gjë mban firmën e Versaces”,- ka thënë 30-vjeçari.

Siç e shihni dhe në foto, Shenki bën një jetë tepër luksoze.

Shenki Maslani, Albanian car salesman obsessed with Versace

Shenki Maslani, Albanian car salesman obsessed with Versace

Shenki Maslani, Albanian car salesman obsessed with Versace

Shenki Maslani, Albanian car salesman obsessed with Versace

Shenki Maslani, Albanian car salesman obsessed with Versace

the sun