FOTO-t që po bëjnë xhiron e botës: Bebe e lindur në javën e 19-të, një mrekulli e natyrës

Këto foto me siguri do të ndërgjegjësojnë shumë femra të cilat për asrye të  ndryshme, shohin si zgjidhjen  primare abortin. Kjo grua ka patur një abort spontan  në javën e 19-të dhe shikohet që bebeja është zhvilluar plotësisht  në këtë faze. Foto pamje mund të jenë shqetësuese për disa persona por ata që janë prindër e kanë bërë me qëlli që të ndërgjegjësohen ato femra që janë pro abortit.