Foto/ “Udhëtimi drejt ferrit”/ Një shikim në atë çfarë ndodh brendësi të Tokios

“Është e tmerrshme” ka thënë fotografi Michael Wolf që ka kapur momente të tmerrshme nga jeta e përditshme në Tokio.

Në fotot që nuk kanë fjalë për tu përshkruar shohim njerëz duke u ngjeshur me njëri-tjetrin në metro dhe mijëra shtëpi në pallate shumëkatëshe.

161012100316-informal-solutions-composite-1-exlarge-169161012095600-tokyo-compression-composite-shot-2-exlarge-169161012101828-architecture-density-1-exlarge-169161012100527-informal-solutions-composite-2-super-169161012102013-architecture-density-3-super-169161012102348-paris-1-super-169