FOTO/ Valbona Selimllari e bukur? Nuk keni parë motrat dhe vëllanë

Valbona Selimllari është një ikonë e bukurisë.

Ajo është e përzgjedhura e parë si më e bukura shqiptare. Megjithatë Bona, ose Bobi siç miqtë e quajnë nuk është e vetmja simpatike në shtëpinë e saj.

Ajo ka dy motra dhe një vëlla, të cilët janë të bukur gjithashtu. Ka qënë vetë Bona, ajo që ka postuar foto me ta dhe nëse nuk besoni, më poshtë janë fotot! /arkiva news

auto_valbona_selimllari_me_motren_e_saj1475777941 auto_valbona_selimllari_me_vellane_e_saj_ilir_selimllari1475777937 auto_screenshot_21475751487 auto_valbona_selimllari1475777944