FOTOGALERI/ Ja si kanë ndryshuar aktorët më të famshëm që nga koha e rinisë së tyre

Ata janë ndër personazhet më të famshëm në botë, dhe pamja e tyre shpesh cilësohet si ideale.

Por duhet thënë se jo gjithmonë kanë qenë të tillë, me kalimin e viteve edhe pamja e tyre ka ndryshuar ndjeshëm.

Ndërsa për të kujtuar se si kanë qenë yjet e show bizit botëror në kohën e rinisë së tyre, dhe si kanë ndryshuar ata nder vite, hidhni një sy fotogalerisë më poshte.

Image

Johnny Depp

Image

Meryl StreepImage

Tom HanksImage

Tilda SwintonImage

Helen Mirren
Image

Jack NicholsonImage

Goldie HawnImage

John TravoltaImage

Julianne MooreImage

Harrison FordImage